KONFERENCJE GASTRONOMICZNE
MADE FOR RESTAURANT
KONFERENCJE GASTRONOMICZNE
MADE FOR RESTAURANT
MADE FOR Restaurant to cykliczne konferencje organizowane w największych aglomeracjach Polski, podczas których spotyka się rocznie około 1000 przedstawicieli biznesów gastronomicznych. Celem spotkań jest profesjonalizacja branży, a także nawiązanie wartościowych biznesowych relacji. Poprzez działania o zasięgu ogólnopolskim oraz współpracę z liderami opinii i największymi autorytetami z Polski i z zagranicy, podejmujemy się rozwoju i edukacji branży, a także otwieramy polską gastronomię na rynek międzynarodowy.
Wskazujemy trendy, sygnalizujemy nowości rynkowe, dzielimy się sprawdzonymi przez praktyków rozwiązaniami, które pomagają wyprzedzić konkurencję w biznesie gastronomicznym.
Integrujemy środowisko HoReCa, zachęcając do dialogu restauratorów, dostawców, szefów kuchni, managerów i kelnerów. W 2018 roku cykl konferencji MADE FOR Restaurant otrzymał tytuł Imprezy Kulinarnej Roku, przyznawany przez kapitułę 100 Best Poland Restaurants.
PARTNERZY
PARTNERZY ORGANIZACYJNI
PARTNER AFTER PARTY
PARTNERZY STRATEGICZNI
PARTNERZY BIZNESOWI
PARTNERZY MEDIALNI
PARTNERZY KOMUNIKACYJNI
DEKORACJE
KONTAKT
Masz ciekawy pomysł na prelekcję? A może sam chciałbyś podzielić się swoją wiedzą i doświadczeniem w roli eksperta? Napisz do nas!
REFERENCJE
OPINIE UCZESTNIKÓW
Sudi Pigott
Female power at the European table! In Krakow celebrating its’ status as European Capital of Gastronomy Culture with Ana Roš, Female Chef of The Year 2017 according to The World’s 50 Best Restaurants in advance of the tommorow’s restaurant trend conference MADE FOR Restaurant where I am honoured to be speaking. Delighted to be with a fantastic, enthusiastic outspoken group of Polish, Slovenian, Swedish foodies.
Łukasz Modelski
Ana Roš – kuchenna petarda! Wspaniałe dwa dni z jedna z najlepszych kucharek świata. Plus znakomita ludzka historia.
Anna Chrobot
Konferencja Made For Restaurant to świetne wydarzenie, które z jednej strony gwarantuje uczestnikom ogromną dawkę bardzo wartościowej wiedzy, a Partnerom pozwala pokazać się z jak najlepszej strony wśród swoich potencjalnych klientów. Jestem pod ogromnym wrażeniem organizacji, dbałości o każdy szczegół i podejścia Organizatorów. Gratuluję i z niecierpliwością czekam na kolejne wydarzenia w innych miastach.
Stanisław Magdij
MADE FOR Restaurant to ciekawa platforma wymiany doświadczeń dla osób z branży HORECA pozwalająca spojrzeć na ten biznes z różnych punktów widzenia. Wielką korzyścią jest możliwość spotkania doświadczonych osób, które chętnie dzielą się swoją wiedzą. Zdecydowanie polecam to wydarzenie, gdyż jego ciekawa i merytoryczna strona sprawia, że każda z osób będących na konferencji znajdzie dla siebie coś ciekawego.
Isabella Poti
The conference MADE FOR Restaurant in Wroclaw is a great opportunity for the gastronomy sector to learn from others experience. The industry experts and their business ideas are an inspiration that definitely should be implemented in restaurants. It’s a great opportunity to build a strong network that will be helpful in the future. It was a pleasure to see so many people eager to learn and I believe that it’s a perfect time for Poland to take full advantage of its growing culinary potential.
Maciej Dobrzyniecki
Gratuluję organizacji wydarzeń w Krakowie, udane eventy!
Radosław Fischbach
Dyrektor Gastronomii, Nosalowy Dwór Resort & SPA
Znakomity dobór prelegentów, mnogość tematów, ciekawa formuła.
Brakowało w branży takiego wydarzenia , zorganizowanego na tak wysokim poziomie.
Mariusz Zawadzki
Restaurator, Mondo di Vinegre oraz Vinegre
Najfajniejsze jest to, że ta konferencja po prostu jest.
Myślę, że to bardzo ważne i ciekawe, że dużo osób w jednym miejscu rozmawia o różnych problemach branży gastronomicznej
– to daje synergię wielu składowych potrzebnych do zrozumienia całości.