
Konferencja hybrydowa oraz koktajl wieczorny
Novotel Centrum Warszawa
12:00 – 22:00
Z największą przyjemnością informujemy też, że nasza konferencja została objęta
patronatem honorowym Prezydenta miasta stołecznego Warszawy Rafała Trzaskowskiego,
który czuje, że nasza branża jest kluczowa dla turystyki miasta i kraju.
W czasie wydarzenia wybierzemy
TOP RESTAURATORKĘ/A MADE FOR RESTAURANT
w kategorii SKUTECZNOŚĆ BIZNESOWA
głosowanie ruszy 10 kwietnia 2023 r.
Zwycięzcy nagrody Made FOR Restaurant, edycja HEDONIŚCI, Kraków 2022
W czasie wydarzenia ogłosimy
Ranking TOP 50 Restauratorów FORBES & FOR
TOP 50 Restauratorów Rankingu Forbes & FOR, edycja 2022
Słyszymy od Was, że muzyka gra, wino się leje i kolejki do restauracji coraz dłuższe. Nas to jednak nie zwiedzie i wychodząc naprzeciw Waszym obawom, które nam komunikujecie, szykujemy WIELKIE SOS DLA branży GASTRO.
To będzie mocne uderzenie i spotkanie na szczycie najskuteczniejszych i najbardziej doświadczonych w naszej branży, aby zmierzyć się z tematem „KRYZYSU”. Będzie to też docenienie pracy restauratorów w ramach dwóch rankingów FORBES i FOR oraz MADE FOR RESTAURANT.
Będzie jak zawsze intensywnie, gwarno, kreatywnie, bardzo prestiżowo i totalnie smacznie, bo to wydarzenia to nie tylko kontakty, wiedza, ale również niezwykłe degustacje od najlepszych polskich szefów kuchni i barmanów.
Chodź zawsze staramy się zaskakiwać i odkrywać to jestem pewna, że to będzie która może przenieść nasze restauracje w jeszcze ciekawsze czasy.
Zapraszam,
Agnieszka Małkiewicz
Prezes Zarządu FOR Solutions
skuteczna platforma biznesowa budująca mocne relacje
interaktywny magazyn biznesowy serwujący aktualności z branży HORECA
networking najsilniejszych przedsiębiorców w branży
„Skuteczność biznesowa” –
Warszawa, 25 kwietna 2023 r.
„Design i experience” –
Sopot, 6 listopada 2023 r.
PRODUCENCI I DOSTAWCY
– udział PŁATNY!
Konferencja on-line 400 zł
Konferencja stacjonarna i koktajl wieczorny 550 zł
12:00 - 12:15 |
Przywitanie gości i plan dnia
|
|||||||||||||
Agnieszka Małkiewicz - FOR Solutions |
||||||||||||||
12:15 - 12:45 |
Ekonomiczny roller coaster: polska i świat. Co nas czeka w kolejnych miesiącach?
|
|||||||||||||
|
||||||||||||||
12:45 - 13:15 |
Premiera Manifestu GOOD TASTE ZERO WASTE
|
|||||||||||||
|
||||||||||||||
⏵ |
Jak osiągnąć Great Taste - Zero Waste i zaangażować zespół.
|
|||||||||||||
Panel dyskusyjny prowadzące: eksperci: |
||||||||||||||
13:15 - 13:25 |
MENU PRZYSZLOŚĆ badanie Unilever
|
|||||||||||||
|
||||||||||||||
13:25 - 13:40 |
Trendy i degustacje komentowane
|
|||||||||||||
|
||||||||||||||
13:40 - 14:10 |
BIZNESOWY NETWORKING
|
|||||||||||||
|
||||||||||||||
14:10 - 15:30 |
FOR DATING dla ponad 100 liderów branży
|
|||||||||||||
|
||||||||||||||
15:30 - 15:40 |
Jak unikać wpadek prawnych będąc pracodawcą w gastronomii? Najczęstsze zagrożenia.
|
|||||||||||||
Wykład Bartłomiej Małkiewicz - Kancelaria Prawna Morawski & Partners |
||||||||||||||
15:45 - 15:55 |
Kolacje, rekomendacje miejsc, kampanie promocyjne. Citispecial - działania w liczbach!
|
|||||||||||||
Sprytne rozwiązania na trudne czasy. Monika Pieczonka - Citibank |
||||||||||||||
16:00 - 16:30 |
Ukraińska gastronomia w Polsce. Nowi inwestorzy, nowe talenty, nowe koncepty, nowi goście w restauracjach.
|
|||||||||||||
Panel dyskusyjny prowadząca: eksperci: |
||||||||||||||
16:30-16:35 |
Trendy i degustacje
|
|||||||||||||
|
||||||||||||||
16:35 - 17:05 |
BIZNESOWY NETWORKING i POCZĘSTUNEK
|
|||||||||||||
|
||||||||||||||
17:05 - 18:05 |
FOR DATING dla ponad 100 liderów branży
|
|||||||||||||
|
||||||||||||||
18:05 - 18:30 |
PR z klasą na ratunek restauracjom
|
|||||||||||||
|
||||||||||||||
18:30 - 19:00 |
BIZNESOWY NETWORKING
|
|||||||||||||
|
||||||||||||||
19:00 - 22:00
WIECZORNA CZĘŚĆ OFICJALNA Koktajl i ogłoszenie wyników
|
To dzięki nim robimy konferencję! Wspierają nas Partnerzy, którzy dołączają do naszych działań swoje cegiełki wiedzy i doświadczeń. Prezentujemy ich propozycje rozwiązań w czasie 2 edycji wydarzeń MADE FOR Restaurant w 2023 r. oraz w naszych kanałach mediowych.
Rozpoczęliśmy współpracę z FORBES, czego efektem był pierwszy ranking TOP 50 polskich Restauratorów, opublikowany w marcu 2022 r. To precedens, bo zazwyczaj doceniamy szefów kuchni lub podziwiamy restauracje, których dotyczą rankingi.
Czas na przedsiębiorców i kolejną edycję 2023!
Oto zwycięzcy 2022
MADE FOR RESTAURANT - KRAKÓW
Nagroda główna
Nagroda specjalna
MADE FOR RESTAURANT - SOPOT
Nagroda główna
MADE FOR RESTAURANT - WARSZAWA
Nagroda główna
Nagroda specjalna