interaktywny magazyn biznesowy serwujący aktualności z branży HORECA
networking najsilniejszych przedsiębiorców w branży
24 października 2022 r. – wpisz ten termin w kalendarz! To może być data, kiedy poczujesz, że żyjesz, a Twój biznes ma szansę przyspieszyć, niezależnie od inflacji, kryzysu, strachu przed kolejną falą pandemii.
Czas spędzony w gronie największych polskich Hedonistów pozwoli Ci odnaleźć równowagę między pracą, a życiem prywatnym, bezpieczeństwo biznesowe oraz poczuć „fun” z bycia restauratorem. Usiądźmy razem do wspólnego stołu i poznajmy historie pełne smaku życia. Podzielą się nimi Ci, którzy wbrew medialnemu pesymizmowi cieszą się chwilą przy talerzu, kieliszku dobrego wina, genialnej muzyce i przelewają tę radość na gości swoich restauracji.
Jesteś gotowy(a), aby ich bliżej poznać?
Zapraszam, Agnieszka Małkiewicz Prezes Zarządu FOR Solutions
24 października 2022 r. – wpisz ten termin w kalendarz! To może być data, kiedy poczujesz, że żyjesz, a Twój biznes ma szansę przyspieszyć, niezależnie od inflacji, kryzysu, strachu przed kolejną falą pandemii.
Czas spędzony w gronie największych polskich Hedonistów pozwoli Ci odnaleźć równowagę między pracą, a życiem prywatnym, bezpieczeństwo biznesowe oraz poczuć „fun” z bycia restauratorem. Usiądźmy razem do wspólnego stołu i poznajmy historie pełne smaku życia. Podzielą się nimi Ci, którzy wbrew medialnemu pesymizmowi cieszą się chwilą przy talerzu, kieliszku dobrego wina, genialnej muzyce i przelewają tę radość na gości swoich restauracji. Jesteś gotowy(a), aby ich bliżej poznać?
Zapraszam, Agnieszka Małkiewicz Prezes Zarządu FOR Solutions
MADE FOR RESTAURANT to
GŁOS RESTAURATORÓW I INFLUENCERÓW
To aktualności z rynku oraz głos TOP 10 polskich Restauratorów, nominowanych w kategorii HEDONIŚCI. Nie chcemy narzekać, a szukamy rozwiązań. Posłuchamy przedsiębiorców patrzących ze zdrowym optymizmem w przyszłość, podchodzących do biznesu holistycznie i czerpiących z życia pełnymi garściami. Hedoniści to Ci odpowiedzialni za gastro doświadczenie, nowoczesny produkt i usługę, świadomą gospodarkę odpadami, za ekonomiczne zarządzanie, za przyszłość swoją oraz swoich ludzi, ale przede wszystkim za radość pracy z kulinarnymi doznaniami. Poprosimy ekspertów od turystyki i biznesu o mikro- i makroekonomiczne „przepowiednie”, które pozwolą nam przygotować się na kolejne miesiące.
MADE FOR RESTAURANT to
RWĄCE TEMATY
★ hedoniści na rynku gastro – wariaci, niepoprawni optymiści, czy jedyni, którzy dzisiaj zarabiają? Posłuchamy TOP 10.
★ „Kuchenne Rewolucje” – opowieści tych, którym się udało odbić od dna,
★ zrównoważony rozwój biznesów gastro to oszczędność i optymalizacja– jak i z kim łączyć siły tworząc cyrkularne obiegi produktów i odpadów?
★ jak przetrwać? Co musisz wiedzieć z zakresu prawa, HR, marketingu, ochrony środowiska, zarządzania energią i technologią? Zapraszamy zespół ekspertów, którzy ocenią i zoptymalizują w czasie konsultacji Twój biznes;
★ poradnik oszczędnego restauratora: HIGH-TECH, EKO, HR, ZARZĄDZANIE CZASEM – dyskusja 360 stopni;
★ edukacja – gdzie znaleźć talenty w branży? Czy jesteśmy skazani na przeciętność pracowników?
MADE FOR RESTAURANT to
FORMUŁA HYBRYDOWA
Wydarzenie odbędzie się w wersji hybrydowej. Na evencie widzimy się stacjonarnie. Ci, którzy zdążą się zarejestrować (liczba miejsc ograniczona!) lub dojechać na wydarzenie, mogą podejrzeć konferencję w ograniczonym zakresie on-line.
MADE FOR RESTAURANT to
KONFERENCJA i KOKTAJL WIECZORNY
Spotkanie ma dwa etapy: konferencja i koktajl wieczorny z ogłoszeniem wyników TOP Restauratorzy „Hedoniści”.
MADE FOR RESTAURANT 2022
Co, gdzie i kiedy?
DOŚĆ NARZEKANIA! Łączymy siły w dawaniu radości kulinarnej umęczonym troskami gościom. Naszą misją, jako restauratorów, jest uszczęśliwiać, dawać chwilę wytchnienia i odwracać uwagę od rzeczy trudnych, z którymi dzisiaj mierzy się świat.
Wojna, pandemia, kryzys – przed nami kilka trudnych lat. O tym zapomnieć można tylko w gronie przyjaciół, przy suto zastawionym stole, jak dawniej. Na to wyzwanie powinniśmy przygotować nasze biznesy, naszych ludzi i nas samych.
Weźmy przykład z prawdziwych mistrzów Hedonizmu. To oni na scenie pokażą nam jak czerpać z życia garściami mimo przeciwności. Nie chodzi o marzenia czy niepoprawny optymizm, ale o przemyślane działania i odwagę życia pełną parą. To charakterystyczne cechy ludzi sukcesu. Oddajmy im głos.
A do nich dołączą eksperci z zakresu prawa, finansów, HR i technologii, aby spojrzeć przez lupę biznesowej wiedzy i doświadczeń na Wasze biznesy i podpowiedzieć Wam co robić. O to samo zapytamy tych, którzy uciekli spod „kosy” bankructwa robiąc w swoich restauracjach prawdziwe „Kuchenne Rewolucje”.
To będzie prawdziwa hedonistyczna uczta wiedzy, degustacji oraz kulinarnych opowieści.
Już 24 października na MADE FOR RESTAURANT poznamy opowieści tych TOP of THE TOP polskich Hedonistów – Restauratorów. Nagrodzimy najlepszych, a Ty możesz nam pomóc.
Ostatnio spotkaliśmy się w Warszawie i Sopocie. Przed nami Kraków (24 października).
Wpisz w swój kalendarz.
TOP 10 Restauratorów „Responsibility”
– Warszawa 28 marca 2022 r.
TOP 10 Restauratorów „Responsibility”
– Warszawa 28 marca 2022 r.
TOP 10 Restauratorów „New Generation”
– Sopot 21 czerwca 2022r.
TOP 10 Restauratorów „New Generation”
– Sopot 21 czerwca 2022r.
TOP 10 Restauratorów „Hedonist”
– Kraków 24 października 2022 r.
TOP 10 Restauratorów „Hedonist”
– Kraków 24 października 2022 r.
REJESTRACJA I SPRZEDAŻ BILETÓW NA KONFERENCJĘ
RESTAURATORZY I ICH PRACOWNICY PARTNERZY GOŚCIE VIP EKSPERCI – udział BEZPŁATNY!
WSPÓŁPRACA Z FORBES
Na konferencji spotkasz najlepszych z TOP 50 Restauratorów
w rankingu FORBES & FOR Solutions
Po dwóch latach perturbacji związanych z pandemią, chcieliśmy zwrócić uwagę na restauratorów i dodać naszej branży prestiżu. Poza wyborem restauratorów do TOP 10 MADE FOR Restaurant, poszliśmy dalej i wypłynęliśmy z naszymi przedsiębiorcami na szerokie wody biznesowych rankingów.
Rozpoczęliśmy współpracę z FORBES, czego efektem był pierwszy ranking TOP 50 polskich Restauratorów, opublikowany w marcu br. To precedens, bo zazwyczaj doceniamy szefów kuchni lub podziwiamy restauracje, których dotyczą rankingi.
To dzięki nim robimy konferencję! Wspierają nas Partnerzy, którzy dołączają do naszych działań swoje cegiełki wiedzy i doświadczeń. Prezentujemy ich propozycje rozwiązań w czasie 3 edycji wydarzeń MADE FOR Restaurant w 2022 r. oraz w naszych kanałach mediowych.