M A D E   FOR RESTAURANT, 21 czerwca 2022 r.

Radisson Blu Hotel Sopot nad Bałtykiem
12:00 – 22:00

Konferencja hybrydowa oraz koktajl wieczorny

M A D E   FOR RESTAURANT,
21 czerwca 2022 r.

Radisson Blu Hotel Sopot nad Bałtykiem
12:00 – 22:00

Konferencja hybrydowa oraz koktajl wieczorny

M A D E   FOR RESTAURANT to

skuteczna platforma biznesowa budująca mocne relacje

interaktywny magazyn biznesowy serwujący aktualności z branży HORECA

networking najsilniejszych przedsiębiorców w branży

21 czerwca 2022 r. – wpisz ten TURKUSOWY TERMIN w kalendarz. To może być DATA przełomu w Twoim biznesie, więc widzimy się na warsztatowej edycji MADE FOR RESTAURANT. Warto być z nami osobiście, usiąść do okrągłego stołu z najlepszymi, spróbować jakie „historie serwuje” nowe pokolenie szefów kuchni oraz jakie patenty sprzedają „urodzeni w czepku” restauratorzy – rewolucjoniści.
Jesteś gotowy(a), by zmierzyć się z ich wiedzą?

Zapraszam,
Agnieszka Małkiewicz
Prezes Zarządu FOR Solutions

21 czerwca 2022 r. – wpisz ten TURKUSOWY TERMIN w kalendarz. To może być DATA przełomu w Twoim biznesie, więc widzimy się na warsztatowej edycji MADE FOR RESTAURANT. Warto być z nami osobiście, usiąść do okrągłego stołu z najlepszymi, spróbować jakie „historie serwuje” nowe pokolenie szefów kuchni oraz jakie patenty sprzedają „urodzeni w czepku” restauratorzy – rewolucjoniści.
Jesteś gotowy/gotowa, by zmierzyć się z ich wiedzą?

Zapraszam,
Agnieszka Małkiewicz
Prezes Zarządu FOR Solutions

MADE FOR RESTAURANT to

GŁOS RESTAURATORÓW I INFLUENCERÓW

To aktualności z rynku oraz głos TOP 10 polskich Restauratorów i Influencerów kulinarnych, nominowanych w kategorii NEW GENERATION. Posłuchamy przedsiębiorców odpowiedzialnych za gastro rewolucję, nowoczesny produkt i usługę, świadomą gospodarkę odpadami, za ekonomiczne zarządzanie, za przyszłość swoją oraz swoich ludzi. Poprosimy ekspertów od turystyki i biznesu o mikro- i makroekonomiczne „przepowiednie”, które pozwolą nam przygotować się na kolejne miesiące.
MADE FOR RESTAURANT to

RWĄCE TEMATY

★ rewolucjoniści na rynku gastro – naśladować, czy patrzeć z pobłażaniem?
★ influencer, bloger, vloger, dziennikarz – kto z nich jest wrogiem, a kto przyjacielem restauratora? – 10 wspaniałych, których warto obserwować
★ zrównoważony rozwój biznesów gastro. Co musisz dzisiaj wiedzieć z zakresu prawa, HR, marketingu, ochrony środowiska? – opinie ekspertów z Europy
★ poradnik oszczędnego restauratora: HIGH-TECH, EKO, HR, ZARZĄDZANIE CZASEM – dyskusja 360 stopni
★ marketingowe ABC, aby nie dać nabić się w butelkę „patodoradcom”.
MADE FOR RESTAURANT to

FORMUŁA HYBRYDOWA

Wydarzenie odbędzie się w wersji hybrydowej, więc widzimy się stacjonarnie. Dla tych, którzy nie zdążą się zarejestrować (liczba miejsc ograniczona!) lub dojechać na wydarzenie, będziemy dostępni w ograniczonym zakresie on-line.
MADE FOR RESTAURANT to

KONFERENCJA i KOKTAJL WIECZORNY

Spotkanie ma dwa etapy: konferencja i koktajl wieczorny z ogłoszeniem wyników TOP Restaurator „NEW GENERATION” i TOP Influencer.
MADE FOR RESTAURANT 2022

Co, gdzie i kiedy?

Nadchodzi nowa edycja MADE FOR RestaurantNEW GENERATION wśród restauratorów i influencerów”. Jeśli nie dołączysz – strzeż się REWOLUCJI.

To będzie turkusowa konferencja, tak jak turkusowe morze tuż obok, turkusowy zespół Radisson Blu Hotel Sopot, który błyszczy nowością oraz turkusowy kolor naszej grafiki, który symbolizuje: wiedzę, kreatywność, integralność ze środowiskiem, uzdrowienie biznesu i świeżość programu oraz kompetencji ekspertów… Tak charakterystyczne dla nowego pokolenia przedsiębiorców. Rynek „zamiata” nowa fala restauratorów i influencerów kulinarnych. Będzie po polsku i po angielsku, będzie lokalnie i międzynarodowo.

Już 21 czerwca na MADE FOR RESTAURANT poznamy opowieści tych TOP of THE TOP w obydwu kategoriach. Nagrodzimy najlepszych, a Ty możesz nam pomóc.

Ostatnio spotkaliśmy się w Warszawie (28 marca). Przed nami Sopot, a na jesieni Kraków (24 października). Wpisz w swój kalendarz.

TOP 10 Restauratorów
„Responsibility”
– Warszawa
28 marca 2022 r.

TOP 10 Restauratorów
„Responsibility”
– Warszawa
28 marca 2022 r.

TOP 10 Restauratorów
„New Generation”
– Sopot
21 czerwca 2022r.

TOP 10 Restauratorów
„New Generation”
– Sopot 21 czerwca 2022r.

TOP 10 Restauratorów
„Hedonist”
– Kraków
24 października 2022 r.

TOP 10 Restauratorów
„Hedonist”
– Kraków
24 października 2022 r.

REJESTRACJA I BILETY
REJESTRACJA I SPRZEDAŻ BILETÓW NA KONFERENCJĘ

RESTAURATORZY I ICH PRACOWNICY – udział BEZPŁATNY!

WEŹ UDZIAŁ

(liczba ograniczona do 200 osób, decyduje kolejność rejestracji)

PRODUCENCI I DOSTAWCY – udział PŁATNY!

Konferencja on-line 120 zł

KUP BILET

Konferencja stacjonarna i koktajl wieczorny 250 zł

KUP BILET

MEDIA

Skontaktuj się z nami w celu uzyskania akredytacji

UZYSKAJ AKREDYTACJĘ

WSPÓŁPRACA Z FORBES
Na konferencji spotkasz najlepszych z TOP 50 Restauratorów
w rankingu FORBES & FOR Solutions

Po dwóch latach perturbacji związanych z pandemią, chcieliśmy zwrócić uwagę na restauratorów i dodać naszej branży prestiżu. Poza wyborem restauratorów do TOP 10 MADE FOR Restaurant, poszliśmy dalej i wypłynęliśmy z naszymi przedsiębiorcami na szerokie wody biznesowych rankingów.

Rozpoczęliśmy współpracę z FORBES, czego efektem był pierwszy ranking TOP 50 polskich Restauratorów, opublikowany w marcu br. To precedens, bo zazwyczaj doceniamy szefów kuchni lub podziwiamy restauracje, których dotyczą rankingi. 

Czas na przedsiębiorców!

PROGRAM

SPRAWDŹ PROGRAM

Kogo zapraszamy na spotkanie
MADE FOR Restaurant
21 czerwca br. do Radisson Blu Hotel Sopot?

Kogo zapraszamy na spotkanie
MADE FOR Restaurant
21 czerwca br. do Radisson Blu Hotel Sopot?

  • Restauratorów, którzy chcą zarabiać i być fair
  • Managerów z wiedzą, którą chcą się nią podzielić i ją poszerzać
  • Sommelierów z aspiracjami i międzynarodowym apetytem
  • Barmanów z przyszłością
  • Szefów kuchni z biznesowymi ambicjami
  • Producentów, dostawców i sprzedawców, którzy chcą rozumieć swoich klientów
  • Media, które chcą być blisko branży.
ZAREJESTRUJ SIĘ

PARTNERZY

To dzięki nim robimy konferencję! Wspierają nas Partnerzy, którzy dołączają do naszych działań swoje cegiełki wiedzy i doświadczeń. Prezentujemy ich propozycje rozwiązań w czasie 3 edycji wydarzeń MADE FOR Restaurant w 2022 r. oraz w naszych kanałach mediowych.

ORGANIZATOR

PARTNER ORGANIZACYJNY

PARTNERZY MERYTORYCZNI

PARTNERZY STRATEGICZNI

PARTNERZY BIZNESOWI

PARTNERZY MEDIALNI I KOMUNIKACYJNI

BĄDŹ NA BIEŻĄCO

Zapisz się na wydarzenie na Facebooku Konferencja hybrydowa MADE FOR Restaurant – NEW GENERATION, Sopot lub dołącz do nas na Instagramie, a będziesz na bieżąco ze wszystkimi informacjami.

TAK BYŁO NA OSTATNIEJ KONFERENCJI
MADE FOR RESTAURANT ,,RESPONSIBILITY” W WARSZAWIE

TAK BYŁO NA OSTATNIEJ KONFERENCJI
MADE FOR RESTAURANT ,,RESPONSIBILITY”
W WARSZAWIE

RESPONSIBILITY

MADE FOR RESTAURANT to

NAGRODY DLA NAJLEPSZYCH RESTAURATORÓW

KONTAKT