M A D E   FOR RESTAURANT, 21 czerwca 2022 r.

Radisson Blu Hotel Sopot nad Bałtykiem
12:00 – 22:00

Konferencja hybrydowa oraz koktajl wieczorny

M A D E   FOR RESTAURANT,
21 czerwca 2022 r.

Radisson Blu Hotel Sopot nad Bałtykiem
12:00 – 22:00

Konferencja hybrydowa oraz koktajl wieczorny

PROGRAM KONFERENCJI

12:00 - 12:10
Przywitanie
Przywitanie gości i plan dnia.
Agnieszka Małkiewicz, FOR Solutions
12:10 - 12:15
Miasto SOPOT i trójmiejskie restauracje witają.
Marcin Skwierawski, Wiceprezydent Miasta Sopotu
12:15 - 12:20
NEW GENERATION - czym jest dzisiaj w gastronomii i hotelarstwie?
Małgorzata Winiarska, Dyrektor Generalna Radisson Blu Hotel, Sopot
12:20 - 12:50
“Sustainability - a must have in the new generation restaurant. Education and communication in the foodservice industry.”
Panel interaktywny pod patronatem EIT FOOD
discussion panel in English
Katarzyna Młynarczyk, Handelek, ReBread, Socjomania - prowadzenie
Ewa Rzeszowska, EIT FOOD - prowadzenie
Bent Egberg Mikkelsen, University of Copenhagen
Irina Bothmann, Rub & Stub TOURS
Maria Abrahamsen, Rub & Stub TOURS
Tomasz Tracz, szef kuchni, ReBread
Ewa Malika Szyc-Juchnowicz, Restauracja Malika i Machina Eats & Beats
13:00 - 14:00
“Sustainability - a must have in the new generation restaurant. Education and communication in the foodservice industry.”
ROUND TABLE
next step - discussion panel in English
Katarzyna Młynarczyk, Handelek, ReBread, Socjomania - prowadzenie
Ewa Rzeszowska, EIT FOOD - prowadzenie
Jakub Emanuel Malec, AccorInvest
Bent Egberg Mikkelsen, University of Copenhagen
Irina Bothmann, Rub & Stub TOURS
Maria Abrahamsen, Rub & Stub TOURS
Tomasz Tracz, szef kuchni, Rebread
Mikołaj Bator, Zakwasownia
Nela Kręglicka, Kręgliccy Restauracje i Catering
Ewa Malika Szyc-Juchnowicz, Restauracja Malika i Machina Eats & Beats
Paweł Zduniak, Grupa sommelierska, White Marine
Artur Moroz, Bulaj
TOP 10 "NEW GENERATION" TWÓRCÓW RESTAURACJI
12:50 - 13:10
Prezentacja restauratorów
Daria Pawlewska, Kukbuk
13:10 - 14:30
Networking dla ponad 100 liderów opinii
Speed Dating z TOP RESTAURATORAMI
Justyna Kosmala, Charlotte, Wozownia i LUPO. Pasta Fresca, Warszawa
Gaweł Czajka, Cały Gaweł, Sopot
Rafał Koziorzemski, Fisherman – finest food & wine, Sopot
Ofka Piechniczek i Kamil Kita, Śląska Prohibicja, Katowice i Morski Zając, Kuźnica płw. Helski
Natalia Sitarska i Łukasz Smoliński, DESEO Patisserie & Chocolaterie, Warszawa
Jakub Tepper i Sungmin Han, Min’s Onigiri, Min’s Table oraz Kim Chi Ken, Poznań
Tomasz Muza, Molam Thai Canteen & Bar i LUKTUNG (wkrótce otwarcie), Kraków
Beata Śniechowska i Tomasz Czechowski, Młoda Polska Bistro & Pianino, Wrocław
Monika Winny i Adam Tyszkiewicz, Osiem Misek, Wrocław
Davit Turkestanishvili, Rusiko, Warszawa
14:30 - 14:35
Menu NEW GENERATION według Szefa Kuchni Radisson Blu Hotel, Sopot i jego gości.
"Ogród i Chleb" Opowieść i degustacja nr 1
Chef Piotr Kościuk, Radisson Blu Hotel, Sopot
14:35 - 15:00
Biznesowy Networking
15:00 - 15:30
TURYSTA w restauracji. Jak po pandemii sprawnie współpracować z branżą turystyczną i zarabiać? - wskazówki dla restauratorów.
panel dyskusyjny
Krystyna Hartenberger-Pater, HOSSA biz. - prowadzenie debaty
Marcin Dybuk, Trójmiasto.pl
Marta Chełkowska, Urząd Marszałkowski Województwa Pomorskiego
Anna Gmurczyk, Niemiecki Instytut Wina
Jakub Bińkowski, Związek Przedsiębiorców i Pracodawców
Piotr Popiński, TOP Restaurator Forbes & FOR Solutions
15:30 - 15:40
Możliwe formy prawne zrzeszania się w celu promocji restauracji i regionu. Pozyskiwanie funduszy.
prelekcja
Bartłomiej Małkiewicz, Morawski & wspolnicy Kancelaria Prawna

15:40 - 16:15
Poradnik oszczędnego restauratora.
,,10 Cost Saving Lifehacks” cz. 2
Strategiczny panel dyskusyjny Wintherhalter i Rational
Marcin Wajda, Winterhalter - prowadzenie dyskusji
Maciej Wroński, Rational
Sylwia Kuropatwa, Der Elefant
Michał Juda, Youmiko Vegan Sushi i StockEasy.pl
Mariusz Zawadzki , TOP Restaurator Forbes & FOR Solutions
16:15 - 16:20
Menu NEW GENERATION według Szefa Kuchni Radisson Blu Hotel, Sopot i jego gości.
"Less Waste i Pairing" Opowieść i degustacja nr 2
Tomasz Tracz, Handelek, ReBread, Kraków
16:20 - 17:00
Biznesowy Networking
17:00 - 17:10
Marketing NEW Generation
Jak nadążyć za odbiorcami i zasięgi przekuć na realnych gości?
wstęp merytoryczny
Piotr Chmielewski, Social Media Now
17:10 - 17:40
Jak nadążyć za odbiorcami i zasięgi przekuć na realnych gości? Dobre i złe praktyki z branży.
Strategiczny panel dyskusyjny Unilever Food Solutions
Rafał Lankosz, Unilever Food Solutions - prowadzenie dyskusji
Małgorzata Jakimowicz, Business Development Director, LTTM (LifeTube)
Piotr Chmielewski , Social Media Now
Marek Cynowski, Rebel Tang
17:40 - 17:50
TOP 10 Polskich Inluencerów Gastronomicznych - z kim liczą się restauratorzy?
prezentacja nominowanych Inluencerów
Agnieszka Małkiewicz, FOR Solutions
17:50 - 18:20
Jak zostać influencerem poważanym w branży?
Panel dyskusyjny
Maciej Nowak, Gazeta Wyborcza - prowadzenie dyskusji
Lara Gessler, restauratorka, socjolożka, autorka książek kulinarnych ,,Słodki Zielnik Lary'' i ,,Orzechy i Pestki"
Marta Jakubowska, Ferment Group
Kati Płachecka , krakowska influencerka
18:20 - 19:00
Biznesowy Networking
KOKTAJL - WIECZORNA CZĘŚĆ OFICJALNA
19:00 - 22:00
Co czeka nową generację restauratorów i hotelarzy? Sytuacja mikro - i makro ekonomia.
Wprowadzenie rynkowe
Olga Hinc, Nespresso Professional
Menu NEW GENERATION według Szefa Kuchni Radisson Blu Hotel, Sopot i jego gości.
"Technika i Multiculti" Opowieść i degustacja nr 3
Chef Piotr Kościuk, Radisson Blu Hotel, Sopot
Wielki Finał konkursu dla TOP 10 Restauratorów
,,NEW GENERATION" 2022.
Agnieszka Małkiewicz, FOR Solutions
Wielki Finał rankingu TOP 10 Inluencerów
kulinarnych 2022.
Maciej Nowak, Gazeta Wyborcza

REJESTRACJA I BILETY
REJESTRACJA I SPRZEDAŻ BILETÓW NA KONFERENCJĘ

RESTAURATORZY I ICH PRACOWNICY
– udział BEZPŁATNY!

(liczba ograniczona do 200 osób, decyduje kolejność rejestracji)

PRODUCENCI I DOSTAWCY
– udział PŁATNY!

Konferencja on-line
120 zł

Konferencja stacjonarna
i koktajl wieczorny
250 zł

MEDIA

Skontaktuj się z nami w celu uzyskania akredytacji

PARTNERZY

To dzięki nim robimy konferencję! Wspierają nas Partnerzy, którzy dołączają do naszych działań swoje cegiełki wiedzy i doświadczeń. Prezentujemy ich propozycje rozwiązań w czasie 3 edycji wydarzeń MADE FOR Restaurant w 2022 r. oraz w naszych kanałach mediowych.

ORGANIZATOR

PARTNER ORGANIZACYJNY

PARTNERZY MERYTORYCZNI

PARTNERZY STRATEGICZNI

PARTNERZY BIZNESOWI

PARTNERZY MEDIALNI I KOMUNIKACYJNI

BĄDŹ NA BIEŻĄCO

Zapisz się na wydarzenie na Facebooku Konferencja hybrydowa MADE FOR Restaurant – NEW GENERATION, Sopot lub dołącz do nas na Instagramie, a będziesz na bieżąco ze wszystkimi informacjami.

KONTAKT

[WP-Coder id=”3″]