M A D E FOR RESTAURANT, 21 czerwca 2022 r.
Radisson Blu Hotel Sopot nad Bałtykiem
12:00 – 22:00
Konferencja hybrydowa oraz koktajl wieczorny
M
A
D
E
FOR RESTAURANT,
21 czerwca 2022 r.
Radisson Blu Hotel Sopot nad Bałtykiem
12:00 – 22:00
Konferencja hybrydowa oraz koktajl wieczorny
PROGRAM KONFERENCJI
Przywitanie gości i plan dnia.
discussion panel in English
Ewa Rzeszowska, EIT FOOD - prowadzenie
Bent Egberg Mikkelsen, University of Copenhagen
Irina Bothmann, Rub & Stub TOURS
Maria Abrahamsen, Rub & Stub TOURS
Tomasz Tracz, szef kuchni, ReBread
Ewa Malika Szyc-Juchnowicz, Restauracja Malika i Machina Eats & Beats
next step - discussion panel in English
Ewa Rzeszowska, EIT FOOD - prowadzenie
Jakub Emanuel Malec, AccorInvest
Bent Egberg Mikkelsen, University of Copenhagen
Irina Bothmann, Rub & Stub TOURS
Maria Abrahamsen, Rub & Stub TOURS
Tomasz Tracz, szef kuchni, Rebread
Mikołaj Bator, Zakwasownia
Nela Kręglicka, Kręgliccy Restauracje i Catering
Ewa Malika Szyc-Juchnowicz, Restauracja Malika i Machina Eats & Beats
Paweł Zduniak, Grupa sommelierska, White Marine
Artur Moroz, Bulaj
Gaweł Czajka, Cały Gaweł, Sopot
Rafał Koziorzemski, Fisherman – finest food & wine, Sopot
Ofka Piechniczek i Kamil Kita, Śląska Prohibicja, Katowice i Morski Zając, Kuźnica płw. Helski
Natalia Sitarska i Łukasz Smoliński, DESEO Patisserie & Chocolaterie, Warszawa
Jakub Tepper i Sungmin Han, Min’s Onigiri, Min’s Table oraz Kim Chi Ken, Poznań
Tomasz Muza, Molam Thai Canteen & Bar i LUKTUNG (wkrótce otwarcie), Kraków
Beata Śniechowska i Tomasz Czechowski, Młoda Polska Bistro & Pianino, Wrocław
Monika Winny i Adam Tyszkiewicz, Osiem Misek, Wrocław
Davit Turkestanishvili, Rusiko, Warszawa
Marcin Dybuk, Trójmiasto.pl
Marta Chełkowska, Urząd Marszałkowski Województwa Pomorskiego
Anna Gmurczyk, Niemiecki Instytut Wina
Jakub Bińkowski, Związek Przedsiębiorców i Pracodawców
Piotr Popiński, TOP Restaurator Forbes & FOR Solutions
,,10 Cost Saving Lifehacks” cz. 2
Maciej Wroński, Rational
Sylwia Kuropatwa, Der Elefant
Michał Juda, Youmiko Vegan Sushi i StockEasy.pl
Mariusz Zawadzki , TOP Restaurator Forbes & FOR Solutions
Małgorzata Jakimowicz, Business Development Director, LTTM (LifeTube)
Piotr Chmielewski , Social Media Now
Marek Cynowski, Rebel Tang
Lara Gessler, restauratorka, socjolożka, autorka książek kulinarnych ,,Słodki Zielnik Lary'' i ,,Orzechy i Pestki"
Marta Jakubowska, Ferment Group
Kati Płachecka , krakowska influencerka
,,NEW GENERATION" 2022.
kulinarnych 2022.
REJESTRACJA I BILETY
REJESTRACJA I SPRZEDAŻ BILETÓW NA KONFERENCJĘ
PARTNERZY
To dzięki nim robimy konferencję! Wspierają nas Partnerzy, którzy dołączają do naszych działań swoje cegiełki wiedzy i doświadczeń. Prezentujemy ich propozycje rozwiązań w czasie 3 edycji wydarzeń MADE FOR Restaurant w 2022 r. oraz w naszych kanałach mediowych.
ORGANIZATOR
PARTNER ORGANIZACYJNY
PARTNERZY MERYTORYCZNI
PARTNERZY STRATEGICZNI
PARTNERZY BIZNESOWI
PARTNERZY MEDIALNI I KOMUNIKACYJNI
BĄDŹ NA BIEŻĄCO
Zapisz się na wydarzenie na Facebooku Konferencja hybrydowa MADE FOR Restaurant – NEW GENERATION, Sopot lub dołącz do nas na Instagramie, a będziesz na bieżąco ze wszystkimi informacjami.
[WP-Coder id=”3″]