interaktywny magazyn biznesowy serwujący aktualności z branży HORECA
networking najsilniejszych przedsiębiorców w branży
21 czerwca 2022 r. – wpisz ten TURKUSOWY TERMIN w kalendarz. To może być DATA przełomu w Twoim biznesie, więc widzimy się na warsztatowej edycji MADE FOR RESTAURANT. Warto być z nami osobiście, usiąść do okrągłego stołu z najlepszymi, spróbować jakie „historie serwuje” nowe pokolenie szefów kuchni oraz jakie patenty sprzedają „urodzeni w czepku” restauratorzy – rewolucjoniści. Jesteś gotowy(a), by zmierzyć się z ich wiedzą?
Zapraszam, Agnieszka Małkiewicz Prezes Zarządu FOR Solutions
21 czerwca 2022 r. – wpisz ten TURKUSOWY TERMIN w kalendarz. To może być DATA przełomu w Twoim biznesie, więc widzimy się na warsztatowej edycji MADE FOR RESTAURANT. Warto być z nami osobiście, usiąść do okrągłego stołu z najlepszymi, spróbować jakie „historie serwuje” nowe pokolenie szefów kuchni oraz jakie patenty sprzedają „urodzeni w czepku” restauratorzy – rewolucjoniści. Jesteś gotowy/gotowa, by zmierzyć się z ich wiedzą?
Zapraszam, Agnieszka Małkiewicz Prezes Zarządu FOR Solutions
MADE FOR RESTAURANT to
GŁOS RESTAURATORÓW I INFLUENCERÓW
To aktualności z rynku oraz głos TOP 10 polskich Restauratorów i Influencerów kulinarnych, nominowanych w kategorii NEW GENERATION. Posłuchamy przedsiębiorców odpowiedzialnych za gastro rewolucję, nowoczesny produkt i usługę, świadomą gospodarkę odpadami, za ekonomiczne zarządzanie, za przyszłość swoją oraz swoich ludzi. Poprosimy ekspertów od turystyki i biznesu o mikro- i makroekonomiczne „przepowiednie”, które pozwolą nam przygotować się na kolejne miesiące.
MADE FOR RESTAURANT to
RWĄCE TEMATY
★ rewolucjoniści na rynku gastro – naśladować, czy patrzeć z pobłażaniem?
★ influencer, bloger, vloger, dziennikarz – kto z nich jest wrogiem, a kto przyjacielem restauratora? – 10 wspaniałych, których warto obserwować
★ zrównoważony rozwój biznesów gastro. Co musisz dzisiaj wiedzieć z zakresu prawa, HR, marketingu, ochrony środowiska? – opinie ekspertów z Europy
★ poradnik oszczędnego restauratora: HIGH-TECH, EKO, HR, ZARZĄDZANIE CZASEM – dyskusja 360 stopni
★ marketingowe ABC, aby nie dać nabić się w butelkę „patodoradcom”.
MADE FOR RESTAURANT to
FORMUŁA HYBRYDOWA
Wydarzenie odbędzie się w wersji hybrydowej, więc widzimy się stacjonarnie. Dla tych, którzy nie zdążą się zarejestrować (liczba miejsc ograniczona!) lub dojechać na wydarzenie, będziemy dostępni w ograniczonym zakresie on-line.
MADE FOR RESTAURANT to
KONFERENCJA i KOKTAJL WIECZORNY
Spotkanie ma dwa etapy: konferencja i koktajl wieczorny z ogłoszeniem wyników TOP Restaurator „NEW GENERATION” i TOP Influencer.
MADE FOR RESTAURANT 2022
Co, gdzie i kiedy?
Nadchodzi nowa edycja MADE FOR Restaurant „NEW GENERATION wśród restauratorów i influencerów”. Jeśli nie dołączysz – strzeż się REWOLUCJI.
To będzie turkusowa konferencja, tak jak turkusowe morze tuż obok, turkusowy zespół Radisson Blu Hotel Sopot, który błyszczy nowością oraz turkusowy kolor naszej grafiki, który symbolizuje: wiedzę, kreatywność, integralność ze środowiskiem, uzdrowienie biznesu i świeżość programu oraz kompetencji ekspertów… Tak charakterystyczne dla nowego pokolenia przedsiębiorców. Rynek „zamiata” nowa fala restauratorów i influencerów kulinarnych. Będzie po polsku i po angielsku, będzie lokalnie i międzynarodowo.
Już 21 czerwca na MADE FOR RESTAURANT poznamy opowieści tych TOP of THE TOP w obydwu kategoriach. Nagrodzimy najlepszych, a Ty możesz nam pomóc.
Ostatnio spotkaliśmy się w Warszawie (28 marca). Przed nami Sopot, a na jesieni Kraków (24 października). Wpisz w swój kalendarz.
TOP 10 Restauratorów „Responsibility”
– Warszawa 28 marca 2022 r.
TOP 10 Restauratorów „Responsibility”
– Warszawa 28 marca 2022 r.
TOP 10 Restauratorów „New Generation”
– Sopot 21 czerwca 2022r.
TOP 10 Restauratorów „New Generation”
– Sopot 21 czerwca 2022r.
TOP 10 Restauratorów „Hedonist”
– Kraków 24 października 2022 r.
TOP 10 Restauratorów „Hedonist”
– Kraków 24 października 2022 r.
REJESTRACJA I BILETY
REJESTRACJA I SPRZEDAŻ BILETÓW NA KONFERENCJĘ
RESTAURATORZY I ICH PRACOWNICY – udział BEZPŁATNY!
WSPÓŁPRACA Z FORBES
Na konferencji spotkasz najlepszych z TOP 50 Restauratorów
w rankingu FORBES & FOR Solutions
Po dwóch latach perturbacji związanych z pandemią, chcieliśmy zwrócić uwagę na restauratorów i dodać naszej branży prestiżu. Poza wyborem restauratorów do TOP 10 MADE FOR Restaurant, poszliśmy dalej i wypłynęliśmy z naszymi przedsiębiorcami na szerokie wody biznesowych rankingów.
Rozpoczęliśmy współpracę z FORBES, czego efektem był pierwszy ranking TOP 50 polskich Restauratorów, opublikowany w marcu br. To precedens, bo zazwyczaj doceniamy szefów kuchni lub podziwiamy restauracje, których dotyczą rankingi.
To dzięki nim robimy konferencję! Wspierają nas Partnerzy, którzy dołączają do naszych działań swoje cegiełki wiedzy i doświadczeń. Prezentujemy ich propozycje rozwiązań w czasie 3 edycji wydarzeń MADE FOR Restaurant w 2022 r. oraz w naszych kanałach mediowych.