Radisson Blu Hotel, Sopot
6 listopada 2023 r.
12:00-24:00
Konferencja hybrydowa
Premiera Badania i Raportu FOR RESTAURANT
Spektakl kulinarny
After Party
Z największą przyjemnością informujemy, że nasza konferencja została objęta
patronatem honorowym prezydenta miasta SOPOT Jacka Karnowskiego,
który czuje, że nasza branża jest kluczowa dla turystyki miasta i kraju.
W czasie wydarzenia wyróżnimy:
10 TOP RESTAURATORÓW
w kategorii EXPERIENCE & DESIGN
Zwycięzcy nagrody Made FOR Restaurant, edycja SKUTECZNOŚĆ BIZNESOWA, Warszawa 2023
W czasie spotkania swoją wiedzą podzielą się Restauratorzy z Rankingu TOP 50 Restauratorów FORBES & FOR 2023
TOP 50 Restauratorów Rankingu Forbes & FOR
Tego jeszcze na MADE FOR RESTAURANT NIE BYŁO!
Zajmiemy się sferą, która daje restauracji moc budowania emocji i przyciągania gości - Sferą Estetyki i Doświadczeń. To najtrudniejszy element tworzenia tego biznesu, poczynając od dźwięków, zapachów, światła, a na smaku kończąc. Ulotny, a my chcemy go złapać i zrozumieć poprzez Spektakl Kulinarny na 10 stołach tworzony przez wspaniałych szefów kuchni i barmanów oraz prof. Annę Królikiewicz, która pomoże uporządkować wizję artystyczną.
W dobie lęku o skuteczność biznesową, o przychody, o zmiany, chcemy dać Wam inspiracje do tworzenia miejsc i wydarzeń, które zaciekawią i przyciągną gości. Zbierzemy je od czołowych polskich restauratorów, managerów i szefów kuchni.
SOS dla Gasto to nie tylko liczby, aplikacje, kalkulacje, ale również inspiracje z wakacyjnych podróży, kulinarnych study tour oraz wiele przyjemności z odwiedzin najcudowniejszych restauracji świata. Zbierzemy je w Mapę Przeżyć FOR RESTAURANT od Was i dla Was.
I jeszcze niespodzianka! Wychodząc naprzeciw turbulencjom, których doświadczamy w gospodarce, komunikacji i relacjach, pracujemy nad Raportem FOR RESTAURANT, opartym na pierwszym badaniu opinii restauratorów, które realizujemy z ARC Rynek Opinia. To dla Was grunt do działań w oparciu o konkretne dane z rynku. To nasze SOS dla GASTRO!
Zapraszam, naprawdę warto być z nami
Agnieszka Małkiewicz
Prezes Zarządu FOR Solutions
skuteczna platforma biznesowa budująca mocne relacje
interaktywny magazyn biznesowy serwujący aktualności z branży HORECA
networking najsilniejszych przedsiębiorców w branży
Pytania dotyczące rejestracji prosimy kierować na adres: Magdalena Sławińska: ms@forsolutions.pl
MOC |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
12:00 - 12:10 |
TOMASZ MUZA Live
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Refleksje muzyczne Tomasz Muza - Molam |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
12:10 - 12:25 |
Przywitanie gości i plan dnia
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Agnieszka Małkiewicz - FOR ▶ Pierwsza TOP 50 Restauratorów wg Ranking FORBES& FOR 2023 ▶ Druga TOP 50 Restauratorów wg Ranking FORBES& FOR 2023 O tym, co w turystyce i gastronomii dzisiaj ważne Marcin Różycki - POT Sopocka gastronomia wita branżę Aleksandra Gosk - Radna Miasta Sopotu Przewodnicząca Komisji Turystyki i Uzdrowiska Mapa ekstremalnych przeżyć gości MADE FOR RESTAURANT - o co chodzi? |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
GOŚCINNOŚĆ |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
12:25 - 12:30 |
Welcome and Drink :-)
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
White Marlin zaprasza na AFTER PARTY - co, jak, kiedy, nieformalnie? Zaproszenie Tomasz Purol - White Marlin |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ŚWIADOMOŚĆ |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
12:30 - 13:05 |
DOKĄD ZMIERZASZ Polska gastronomio? Inauguracja badania i raportu biznesowego FOR RESTAURANT.
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
SZACUNEK |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
13:05 - 13:45 |
GośćINNOŚĆ. Mobbing, dyskryminacja kobiet i osób lgbt+, molestowanie, rasizm, przemoc emocjonalna - jak je ukrócić w gastronomii?
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
SMAK |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
13:45 - 14:05 |
Kuchnia Fancy
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
DOCENIENIE |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
15:10 - 16:30 |
Nagrody specjalne dla TOP 10 Restauratorów w kategoriach Experience & Design
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
16:30 - 16:40 |
Krótka przerwa techniczna
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
KREATYWNOŚĆ |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
16:40 - 17:00 |
„Plate: senses and stories” - wielozmysłowe doświadczenie na 10 stołach
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
17:00 - 17:30 |
RELAKS - BIZNESOWY NETWORKING
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
KLASA |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
18:10 - 18:35 |
Goście zagraniczni w Twojej restauracji/hotelu? Jak ich przyciągnąć i zachwycić?
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
EMOCJE |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
18:35 - 19:00 |
Mapa ekstremalnych przeżyć gości MADE FOR RESTAURANT
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ZASKOCZENIE |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
19:00 - 19:30 |
„Plate: senses and stories” - wielozmysłowe doświadczenie na 10 stołach
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
19:30 - 20:00
WIELKI FINAŁ |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Agnieszka Małkiewicz - FOR Nagrody Specjalne dla TOP 10 TWÓRCÓW RESTAURACJI w kategorii Experience & Design
Nagroda Publiczności |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
20:30 - 24:00 |
AFTER PARTY
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
To dzięki nim robimy konferencję! Wspierają nas Partnerzy, którzy dołączają do naszych działań swoje cegiełki wiedzy i doświadczeń. Prezentujemy ich propozycje rozwiązań w czasie 2 edycji wydarzeń MADE FOR Restaurant w 2023 r. oraz w naszych kanałach mediowych.
Współpracujemy z FORBES, czego efektem jest ranking
TOP 50 polskich Restauratorów FORBES&FOR.
Oto zwycięzcy Rankingu TOP 50 NAJLEPSZYCH RESTAURATORÓW W POLSCE 2023
MADE FOR RESTAURANT - WARSZAWA 2023
Nagroda główna
Agnieszka i Marcin Chmielewscy
Nagroda specjalna
Anna Woźniak-Starak
Nagroda specjalna
Artur Jarczyński
MADE FOR RESTAURANT - KRAKÓW
Nagroda główna
Nagroda specjalna
MADE FOR RESTAURANT - SOPOT
Nagroda główna
MADE FOR RESTAURANT - WARSZAWA
Nagroda główna
Nagroda specjalna