Aviko to firma z ponad 50-letnim doświadczeniem w branży, jeden z czterech największych na świecie producentów wyrobów ziemniaczanych: świeżych, chłodzonych i mrożonych. Zrozumienie problemów i oczekiwań klienta to podstawa wszelkich aktywności Aviko – dzięki temu jesteśmy w stanie zaproponować nie tylko rozwiązania produktowe, ale również koncepty wspierające biznes klienta, także dzięki naszej aplikacji AvikoPRO.

Strona: www.avikofoodservice.pl

Selgros Cash&Carry to ogólnopolska sieć samoobsługowych hal handlowych, oferująca najwyższą jakość i świeżość produktów oraz pełne zaopatrzenie pod jednym dachem dla osób prowadzących działalność gospodarczą, klientów z branży HoReCa oraz indywidualnych. Wszechstronna oferta hal Selgros Cash&Carry to jeden z najszerszych asortymentów na rynku.

Transgourmet Food Serwis to marka zaopatrująca z pomocą własnej floty ciężarówek klientów gastronomicznych.
Marki handlowe Transgourmet i Selgros Cash&Carry należą do Transgourmet Polska.

Strony: www.transgourmet.pl , www.selgros.pl

ZT Kruszwica, to największy w Polsce i jeden z największych w Europie Środkowej przetwórca nasion oleistych i producent tłuszczów roślinnych. Dzięki wysokiej jakości produktom oraz doradztwu w zakresie prowadzenie działalności gastronomicznej i cukierniczej, Kruszwica to pewny partner w codziennej pracy.

Strona: www.akademiamistrza.pl

Skarby Serowara to najlepsze sery długodojrzewające w Polsce. Smakiem i jakością dorównuje najbardziej znanym europejskim serom, pochodzącym ze Szwajcarii, Holandii, Włoch czy Francji.

Bursztyn, Rubin i Szafir należą do gatunków serów długodojrzewających, wytwarzane są tradycyjnymi metodami, ich smak zawdzięczamy mleku najlepszej jakości, pochodzącemu z wyselekcjonowanych gospodarstw, nowoczesnej technologii, doświadczeniu i recepturze wypracowanej przez serowarów z Radzynia Podlaskiego. To wszystko sprawia, że Bursztyn, Rubin i Szafir są cenione przez smakoszy, recenzentów kulinarnych i branżę serowarską.

Strona: www.skarbyserowara.pl

Żywiec Zdrój S.A. to największy producent wody butelkowanej w Polsce i od wielu lat niekwestionowany lider rynkowy. Podążając za oczekiwaniami swoich konsumentów i w odpowiedzi na potrzeby branży HoReCa wprowadził do swojej oferty wodę w opakowaniu szklanym o pojemności 0,3l i 0,7l. Wprowadzenie nowości poprzedził etap konsultacji z przedstawicielami restauracji, hoteli i ekspertami w dziedzinie gastronomii. Wariant gazowany Żywiec Zdrój w szklanych butelkach został przygotowany we współpracy z hydrosommelierem, Tomaszem Koleckim.

Strona: www.zywiec-zdroj.pl

WRÓĆ DO STRONY GŁÓWNEJ KONFERENCJI