Widzimy się już za:
00
DNI
00
GODZIN
00
MINUT
00
SEKUND

MADE FOR RESTAURANT

Konferencja
ANDERSIA HOTEL & SPA POZNAŃ, a member of Radisson Individuals

oraz
After Party
CityPark Poznań: Restauracja CUCINA, Whisky Bar 88

19 listopada 2024 r.
12:00 - 24:00

 

W PROGRAMIE:

Konferencja hybrydowa
Ogłoszenie TOP 10 Restauratorów MADE FOR RESTAURANT
kategoria Technologia & Digital

Kulinarne SHOW „Maszyny kontra Romantyzm”
After Party

O czym będzie konferencja?

Już 19 listopada podczas MADE FOR RESTAURANT w Poznaniu odważnie i szczerze rozliczymy się z rzeczywistością, która romantyczną restaurację zmienia w futurystyczną maszynę opartą na AUTOMATYZACJI.

Nie zaszkodzi powtórzyć: AUTOMATYZACJI – to słowo nielubiane, stojące w poprzek romantycznym ideom (a my jesteśmy przecież wybitnymi romantykami), słowo na brzmienie którego niektórym restauratorom jeży się włos, gdyż wraz z nim spodziewają się najgorszego: orwellowskiej dystopii i gastro-Matrixu! Jeśli tak się stanie, to którą pigułkę połkniecie? Niebieską czy czerwoną? Romantyczna, czy pragmatyczną? Zdecydujesz po naszej konferencji, jak poznasz NEW RULES.

Podczas dwóch edycji MADE FOR RESTAURANT 2024 definiujemy NEW RULES.

Jesienią w Poznaniu, zmierzymy się z rewolucją technologiczną, uwspółcześnionym manifestem "Miasto, masa, maszyna" Tadeusza Peipera. Siądziemy do rozmów o AUTOMATYZACJI: z zapałem futurystów i – już w przeciwieństwie do nich – z szacunkiem dla tradycji, a przede wszystkim z myślą o dobrostanie człowieka w zautomatyzowanym biznesie. A to wszystko zerkając na Zachód, o czym już wkrótce.

Prowadzenie restauracji jest biznesem romantycznym z perspektywy budowania relacji międzyludzkich i tworzenia nowych doświadczeń smakowych, ale już mało romantycznym w kontekście umiejętności przetrwania na rynku. Ten romantyczny biznes może funkcjonować tylko dzięki nieromantycznym rozwiązaniom. Po mojej wizycie w Chicago na targach National Restaurant Association Show 2024, gdzie pojechałam na zaproszenie pana Artura Jarczyńskiego, zrozumiałam, że w Polsce biznesy restauracyjne prowadzi się przede wszystkim z pasji i dla pasji – w Stanach natomiast biznes jest prowadzony dla biznesu. Czyli, nazywając rzeczy po imieniu, dla zysku. A co w obecnych czasach jest wytrychem, który otwiera drzwi do sukcesu i pieniędzy? W MADE FOR RESTAURANT znamy odpowiedź. To AUTOMATYZACJA.

Już widać, że ten rok zmienia reguły gry: biznesowe, społeczne, polityczne, prawne i technologiczne - a skoro tak, my wychodzimy im naprzeciw i ogłaszamy koniec starych zasad!

Do dzieła
Agnieszka Małkiewicz
Prezes FOR Sp. z o.o.
organizatorka 26 edycji MADE FOR RESTAURANT

ZOBACZ JAK BYŁO NA POPRZEDNIEJ EDYCJI

MADE FOR RESTAURANT W WARSZAWIE

SHOW KULINARNE Przemyśleć talerz. OdNowa

KOGO SPOTKASZ NA MADE FOR RESTAURANT?
ZOBACZ, CO NASI EKSPERCI MYŚLĄ O NOWYCH TECHNOLOGIACH

MADE FOR RESTAURANT 2024
CO, GDZIE i KIEDY?

„Perpetuum Mobile”  –
Warszawa, 23 kwietna 2024 r.

„Automatyzacja”  –
Poznań, 19 października 2024 r.

REJESTRACJA - UDZIAŁ BEZPŁATNY

RESTAURACJE
HOTELE
CATERING itp.

Właściciele i pracownicy


 
WEŹ UDZIAŁ

PARTNERZY
EKSPERCI
GOŚCIE VIP

Skontaktuj się z nami w celu uzyskania akredytacji
Goście z kodem VIP
WEŹ UDZIAŁ

MEDIA

 

Skontaktuj się z nami w celu uzyskania akredytacji


 
UZYSKAJ AKREDYTACJĘ

UDZIAŁ PŁATNY

PRODUCENCI I DOSTAWCY


Konferencja on-line 800 zł


Konferencja stacjonarna 1500 zł



DOTUJ

Pytania dotyczące rejestracji prosimy kierować na adres: Magdalena Sławińska ms@forsolutions.pl

KOGO ZAPRASZAMY NA SPOTKANIA MADE FOR RESTAURANT?

  • Restauratorów, którzy chcą zarabiać i być fair,
  • Managerów z wiedzą, którą chcą się nią dzielić i poszerzać,
  • Sommelierów z aspiracjami i międzynarodowym apetytem,
  • Barmanów z przyszłością,
  • Szefów kuchni z biznesowymi ambicjami,
  • Producentów, dostawców i sprzedawców, którzy chcą rozumieć swoich klientów,
  • Media, które chcą być blisko branży gastronomicznej.

FOR RESTAURANT
POBIERZ raport i wyniki badań

Spadająca inflacja, większa stabilność podatkowa, wzrastające dochody ludności to czynniki, które powinny sprzyjać biznesowi restauracyjnemu w Polsce – ale czy realnie przekłada się to na rozwój branży i rentowność biznesu? Czy rosnące ceny żywności i 7% VAT bardzo szkodzą branży? Zeszłoroczne badanie branżowe pokazało, że głównym problemem i wyzwaniem dla menadżerów restauracji to pracownicy (ich dostępność, oczekiwania finansowe i podejście do pracy). Tegoroczny pomiar pokaże czy nadal jest to numer 1 problemów. Branża restauracyjna ciągle doświadcza zmian. Jakie są trendy branżowe 2024, czy pojawiły się nowe hot tematy, to pokaże tegoroczne badanie nastrojów realizowane przez ARC Rynek i Opinia dla FOR.

INAUGURACJA RAPORTU 2024 JUŻ NA KONFERENCJI W POZNANIU, a tymczasem:

POBIERZ RAPORT 2023 ZA DARMO

AGENDA

 

JUŻ WKRÓTCE

 

PARTNERZY

To dzięki nim robimy konferencję! Wspierają nas Partnerzy, którzy dołączają do naszych działań swoje cegiełki wiedzy i doświadczeń. Prezentujemy ich propozycje rozwiązań w czasie 2 edycji wydarzeń MADE FOR Restaurant w 2024 r. oraz w naszych kanałach mediowych.

ORGANIZATOR

PARTNER

PARTNER ORGANIZACYJNY

PARTNER AFTER PARTY

PARTNERZY STRATEGICZNI

ZA DEKORACJE FLORTYSTCZNE ODPOWIADA

WSPÓŁPRACA Z FORBES

Współpracujemy z FORBES, czego efektem jest ranking
TOP 50 polskich Restauratorów FORBES&FOR.

ZNAMY ZWYCIĘZCÓW RANKINGU TOP 50 RESTAURATORÓW INNOWATORÓW FORBES&FOR!
KTO STANĄŁ NA PODIUM?

Znamy zwycięzców Rankingu Top 50 Restauratorów Innowatorów Forbes&For! Kto stanął na podium?

PIERWSZE MIEJSCA ZDOBYLI:

  1. Andrea Camastra, Marcin Zawadzki: Restauracja NUTA
  2. Alon i Alicja Than: Izumi Sushi, Alon Omakase, KISEKI by Alon, The Sushi, Kago Sushi, Matcha Bistro & Bar
  3. Łukasz Burda: White Marlin, Restauracja Maniera, Wozownia Sopocka

MADE FOR RESTAURANT to

skuteczna platforma biznesowa budująca mocne relacje

interaktywny magazyn biznesowy serwujący aktualności z branży HORECA

networking najsilniejszych przedsiębiorców w branży

KONTAKT

Dla Uczestników i Partnerów

Magdalena Sławińska
e-mail: ms@forsolutions.pl