Wine & Food Noble Night

Konkurs Wine&Food Noble Night składa się z dwóch etapów. W pierwszej kolejności następuje selekcja nadesłanych zgłoszeń i wybór 12 finałowych restauracji. W trakcie kwalifikacji sprawdzana jest karta menu, dobór smaków, jakość obsługi, dbałość o aranżację wnętrza restauracji. Wine&Food Noble Night od innych konkursów kulinarnych odróżnia skala przedsięwzięcia, jakość serwisu oraz dań i wyjątkowe nagrody dla zwycięzców, którzy wyjadą na zagraniczne staże i konferencje. Nagrodami dla laureatów konkursu były już m.in.: staż w restauracji El celler de can Roca (*** Michelin), staż w restauracji Miramar Paco Péreza (** Michelin), staż w restauracji Northcote (* Michelin), udział w konferencji gastronomicznej Madrid Fusión, udział w programie rozwojowym MADE Progress.

Jednak  przedtem każdy z szefów staje przed zadaniem wyserwowania kilkuset dań dla gości w największej restauracji stworzonej specjalnie tylko na tę okazję. Do tej pory laureatami konkursu zostały już restauracje takie jak: Sztuczka, Lumière, Fiorentina, Szara Gęś, Mennicza Fusion, Le Victoria Brasserie Moderne, Concordia Taste, Signature, Aruana, Flaming, Mercato, Amber Room…

Organizatorem konkursu jest Noble Concierge. W 2018 roku odbyła się już jego XI edycja. MADE wspierało komunikację oraz PR projektu.

Strona www: http://noblenight.pl/

Informacja prasowa edycji 2018: http://madetalks.pl/wyjatkowa-xi-gala-winefood-noble-night-juz-13-10-2018/

Relacja z edycji 2018: http://noblenight.pl/dla_mediow/znamy_laureatow_xi_edycji_wine_food_noble_night/

Rekomendacje

Partnerską współpracę z MADE – Food & Horeca Communications nawiązaliśmy kilka lat temu. Przez ten czas wzajemnie wspieraliśmy rozwój naszych czołowych projektów, wspólnie szukaliśmy nowych kanałów  promocji restauracji oraz sposobów by zachęcić klientów do poszukiwania ulubionych smaków i miejsc kulinarnych. Udane relacje partnerskie przekonały nas by komercyjnie zaangażować MADE we wsparcie i promocję XI edycji konkursu Wine&Food Noble Night, szczególnie wśród szefów kuchni oraz właścicieli restauracji.

Nasza dotychczasowa, wszechstronna współpraca pozwala nam polecić MADE, jako w pełni profesjonalnego partnera w zakresie różnorodnych działań w obszarze food and horeca. Praca z MADE to szerokie spektrum działań od promocji, doradztwa, poprzez szkolenia, spotkania sprzyjające twórczemu myśleniu, a przede wszystkim wyróżnia się ogromną atencją i chęcią zrozumienia tym samym właściwemu dostosowaniu się do potrzeb klienta.

Edyta Brykała, Prezes Noble Concierge

Galeria zdjęć z wydarzenia

POWRÓT

[WP-Coder id=”1″]