FOR PR & MARKETING

Jesteśmy agencją strategicznego zarządzania komunikacją w branży HoReCa oraz Food & Beveredge. Nasz zespół składa się z ekspertów w obszarach marketingu, public relations, CSR, eventów oraz social media. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu oraz współpracy na różnych, także konferencyjnych płaszczyznach, doskonale rozumiemy wymagania grup docelowych oraz odczytujemy potrzeby naszych Klientów.

Biorąc na cel realizację planów naszych klientów projektujemy zindywidualizowane, kompleksowe działania kierowane zarówno do rynku B2B, jak i B2C.

REALIZACJE / PROJEKTY


DineArt - Sztuka wokół stołu

Edukacja i rozwój rynku w zakresie stylizacji i sztuki estetyki stołu oraz promocja osób, które tworzą te doznania.


FOR Restaurant logo

Historie „opowiedziane smakiem” przez lokalnych producentów i wytwórców, szefów kuchni oraz nietuzinkowe postaci, których pasją są kulinaria.


FOR Restaurant logo

Najlepsze polskie restauracje, zdolni mistrzowie kuchni, bajeczna atmosfera podczas finałowej gali konkursu.


FOR Restaurant logo

MADE Travel to inspirujące spotkania z restauratorami-praktykami oraz platforma dialogu, wymiany wiedzy i inspiracji.


RATIONAL jest globalnym liderem rynkowym i technologicznym w zakresie termicznego przyrządzania potraw w kuchniach profesjonalnych. Lider innowacji od momentu stworzenia technologii konwekcyjno-parowej regularnie proponuje udoskonalenia swoich urządzeń dostosowując je do wymagań rynku. Obecnie w urządzeniach RATIONAL na całym świecie produkuje się dziennie ponad 130 milionów potraw.


Serenada dla dzieci, to akcja Spółdzielczej Mleczarni Spomlek, w ramach której firma tworzy i wyposaża kąciki zabaw dla dzieci w przychodniach zdrowia i szpitalach w całej Polsce. Do tej pory, włącznie z ostatnią edycją głosowania powstało 23 takich kącików. W 2019 r. (realizacja w 2020 r.) utworzono 5 nowych kącików w Siedlcach, Zabrzu, Słupsku, Białymstoku i Łukowie, oraz szósty - kącik specjalny w Centrum Zdrowia Dziecka w Warszawie. Dzięki naszej współpracy, w akcję zaangażowali się utalentowane i wrażliwe na ludzki los szefowe kuchni: Joanna Jakubiuk, Anna Klajmon, Ewa Malika Szyc-Juchnowicz, Sylwia Stachyra i Beata Śniechowska (zachęcały do zgłaszania placówek, w których brakuje kącików zabaw, a następnie do głosowania na wybrane placówki) oraz znany i lubiany pediatra Łukasz Durajski - Doktorek Radzi.


Restauracja EPOKA to nowe miejsce w budynku Hotelu Europejskiego, zaskakujące otwartością i spontaniczną gościnnością, pielęgnowaną w tej historycznej lokalizacji od pokoleń. Wyrafinowaną gastronomię Marcina Przybysza, czerpiącą z najlepszych polskich tradycji kulinarnych, serwuje się tu w pełnej komfortu przestrzeni, zaprojektowanej przez wybitnego architekta i scenografa Opery Narodowej - Borisa Kudličkę. Wyjątkowość EPOKI polega na zupełnie nowej interpretacji i oswajaniu fine diningu, który w tym wydaniu, już od wejścia, bez niepotrzebnego onieśmielenia Gości, zachęca i wciąga w dyskusję o ciekawym życiu i dobrym smaku. Dzięki zaangażowanemu serwisowi i otwartemu na dialog szefowi kuchni, EPOKA jest doskonałą propozycją dla osób wymagających, poszukujących nowych rozwiązań, także tych, które dopiero rozpoczynają swoją przygodę z fine diningiem.


Wine Direct to jeden z wiodących dostawców oraz importerów najciekawszych win z Polski i całego świata. To firma, która sprowadza na stoły polskich restauracji nie tylko świetnej jakości wino jako produkt sam w sobie, ale również opowieści o nim i historie ludzi zaangażowanych w jego tworzenie: ich tradycje i legendy rodzinne przekazywane z pokolenia na pokolenie, tajniki technologiczne, nastroje i decyzje enologów zamieszanych w produkcję, a nawet anomalie pogodowe, które dotknęły daną plantację. To wszystko uchwycone jest w butelkach i zaklęte w cierpki, taniczny lub delikatnie słodki smak białych, różowych lub czerwonych trunków, a dla Wine Direct stanowi zaś pretekst do opowieści snutych przy restauracyjnym stole przez sommeliera i kelnera.


15 restauracji, 250 potraw, 1000 miejsc siedzących, 10 barów i wiele, wiele więcej. Centrum Praskie Koneser, usytuowane na terenie XIX-wiecznej fabryki wódki, przywróciło do życia zabytkowe budynki, tworząc coraz mocniej bijące, kulturalne serce Warszawy. To wyjątkowe miejsce wyróżnia przede wszystkim szeroka i różnorodna oferta gastronomiczna, która zapewnia koneserom smaku spełnienie ich codziennych potrzeb. Oprócz restauracji, wśród których wybierać można między kuchnią etniczną, wegetariańską czy polską, na Gości czekają też bary i kawiarnie oraz klub muzyczny.

OFERTA

PR & Marketing

CSR

Digital Marketing

Eventy

KONTAKT

Katarzyna Czarska

Marketing & Project Manager

kc@forsolutions.pl