MADE Evolution fof HoReCa
fb-icon insta-icon insta-icon youtube-icon insta-icon insta-icon

Zaczynajmy

Wrocław 06.2019 – Konkurs

Wrocław 06.2019 – Konkurs2019-06-03T21:36:31+02:00

Masz nowatorski pomysł lub sprawdzone rozwiązanie, które poprawiło życie Twojej restauracji i według Ciebie wywróci do góry nogami świat gastronomii?

Podziel się nim i wygraj wyjazd dla dwóch osób do Barcelony na galę finałową The Best Chef Awards z najlepszymi na świecie szefami kuchni!

Będziesz miał okazję poznać takie talenty jak Joan Roca (El Celler de Can Roca), David Muñoz (StreetXO), Virgilio Martinez i Pia Leon (Central) , Isabella Poti i Floriano Pellegrino (Bros’) oraz wielu innych.

Innowacje to temat przewodni tegorocznych konferencji MADE FOR Restaurant. Kładziemy nacisk na to, aby branża gastronomiczna wspólnie rozwijała rynek i szukała nowatorskich rozwiązań w każdej dziedzinie. Dlatego też chcemy poznać Wasze innowacyjne pomysły, które pomogą zainspirować całą resztę! Wyniki konkursu ogłoszone zostaną 24.06 podczas konferencji MADE FOR Restaurant.

Jaki projekt mogę zgłosić do konkursu?

Każde innowacyjne i kreatywne rozwiązanie, które zostało wprowadzone w Twojej restauracji w kategorii: Finanse, Marketing, HR lub Zarządzanie. Szukamy pomysłów, które z sukcesem udało się zaimplementować w Waszym biznesie.

Co powinno zawierać zgłoszenie?

  • Kategorię projektu (Finanse, Marketing, HR, Zarządzanie)
  • Opis projektu/pomysłu (jakie nowe rozwiązanie zostało wprowadzone w danej dziedzinie, jaki problem miało rozwiązać, jaki był rezultat tego rozwiązania)
  • Opcjonalnie – materiały multimedialne (prezentacja, zdjęcia, video)

Jaką nagrodę mogę wygrać?

Nagrodą w konkursie jest wyjazd (z przelotem i noclegiem)
dla dwóch osób na galę rozdania nagród
The Best Chef Awards w Barcelonie,
23-24 Września 2019r.

The Best Chef to jedno z najbardziej prestiżowych wydarzeń branży gastronomicznej, które podczas corocznej gali ogłasza listę 100 najlepszych szefów kuchni na świecie w kategoriach #followers, #pastry, #votedbychefs, #legend, #newentry, #foodart, #gourmet oraz #risingstar. Jest to niezwykła okazja do poznania „top of the top” międzynarodowej sceny gastronomicznej i zaczerpnięcia inspiracji od ludzi, którzy odznaczają się niezwykłym talentem i pomysłami wychodzącymi daleko poza standardowe ramy myślenia.

“We are delighted to organise a prestigious event like The Best Chef Awards in Barcelona. Spain and Catalonia play a leading role in the contemporary international gastronomy and by hosting this event we’d like to promote their cuisine and top chefs. For the community, international visitors and industry professionals, an inspiring conference like this is the perfect opportunity to stay up-to-date with what’s hot and happening in the global world of haute cuisine.” – Cristian Gadau, Creative Director at The Best Chef.

Jakie są warunki uczestnictwa?

Warunkiem uczestnictwa w konkursie „Innowacje w gastronomii” jest:

  • przesłanie krótkiego opisu lub prezentacji PPT według powyższych wskazówek w formularzu zgłoszeniowym
  • zakup biletu na konferencję MADE FOR Restaurant 24.06 we Wrocławiu, ponieważ podczas spotkania zostaną ogłoszone wyniki konkursu. Dla osób, które chcą wziąć udział w konkursie i zgłosić swój projekt, (po zakwalifikowaniu zgłoszenia do konkursu) wyślemy specjalny kod rabatowy ze zniżką 50% na bilet na konferencję MADE FOR Restaurant.

Warunki zwycięstwa

Termin wysyłania zgłoszeń to 18 czerwca. Informację, czy Twój projekt został zakwalifikowany do konkursu otrzymasz do 20 czerwca 2019 r. Ogłoszenie wyników nastąpi podczas Konferencji MADE FOR Restaurant we Wrocławiu 24 czerwca 2019 r.

Formularz zgłoszeniowy






FINANSEMARKETINGZARZĄDZANIEHR




KONTAKT

MAŁGORZATA KOWALIŃSKA

+48 668 340 201

gk@forsolutions.pl

WRÓĆ DO STRONY GŁÓWNEJ KONFERENCJI

Zostaw nam wiadomość

Wyrażam zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany przeze mnie adres email informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od FOR Sp. z o.o. ul. Szajnochy 5/1, 01-637 Warszawa. Państwa dane osobowe są administrowane przez FOR Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie. Państwa dane osobowe są gromadzone poprzez strony internetowe w przypadku gdy zechcą Państwo poprzez dedykowany formularz wyrazić zgodę na otrzymywanie od nas komunikacji marketingowej, w tym newsletterów dotyczących naszych usług oraz innych informacji dotyczących branży gastronomicznej. Administrator może również przetwarzać dane w jego usprawiedliwionych celach, jakim jest w szczególności marketing bezpośredni produktów i usług oraz badanie satysfakcji Klienta. Gromadzimy również informacje z Państwa urządzeń i aplikacji jakich wykorzystujecie do skorzystania z naszych stron internetowych, takie jak adres IP. Odbiorcami Państwa danych są dostawcy usług poczty elektronicznej, rozwiązań informatycznych gromadzących dane niezbędne do wysyłki newslettera. Szczegółowe informacje dotyczące zasad przetwarzania danych osobowych, przysługujących Państwu uprawnień oraz czasu przetwarzania danych osobowych zamieszczone są w Polityce Prywatności zamieszczonej na stronie http://forsolutions.pl/polityka-prywatnosci/.

FreshMail.pl